15.6 C
De Bilt

BusinessPark 7Poort verwelkomt Exonet B.V. in Zevenaar

Zevenaar – Op donderdag 14 juni 2018  hebben de heren Mulder en Weiland, eigenaren van Exonet, hun handtekening gezet onder de koopovereenkomst voor een kavel op BusinessPark 7Poort. Wethouder Nanne van Dellen was namens de gemeente Zevenaar aanwezig. Het betreft een kavel van 2.645 m² aan de Exa in Zevenaar. Het voornemen is om de nieuwe huisvesting van Exonet in de zomer van 2019 op te leveren.

Centrale ligging Exonet

Bij het reeds in Doetinchem gevestigde Exonet speelde al langere tijd het idee om naar 7Poort te verhuizen. Voor hen was het gezien de centrale ligging een strategische keuze om Exonet in Zevenaar te vestigen. Duurzaamheid  staat hoog in het vaandel bij  nieuwe kantoorpand van Exonet, wat zich onder andere uit in het gebruik van zonnepanelen, maar ook in elektrische auto’s en laadpalen voor de medewerkers.  Nanne van Dellen is erg blij met de komst van Exonet: “Het is erg mooi om te zien dat de wens om naar Zevenaar te komen nu daadwerkelijk realiteit wordt.”

Managed Hosting

Exonet is sinds haar oprichting in 2002 specialist op het gebied van ‘Managed hosting’ en biedt servers waarop  (internet)bedrijven kritische websites en applicaties kunnen draaien. Inmiddels telt Exonet 17 medewerkers en beschikt het over meerdere ISO-certificeringen op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio