1.7 C
De Bilt

Campagneteam CDA op pad in Bronckhorst

Bronckhorst – De gemeenteraadsverkiezingen van 2018 laten nog een paar maanden op zich wachten. Toch wachten politieke partijen niet af tot het maart 2018 wordt. Er is al een campagneteam druk bezig.

CDA gaat naar burgers toe

Zo is het CDA Bronckhorst op pad om met de inwoners en ondernemers van Bronckhorst te praten. “Wij vinden het belangrijk om met mensen te spreken voor, tijdens en na de verkiezingen. Wij willen niet binnen blijven; wij gaan naar buiten”, zo laat Anouk Bergsma van het CDA weten.

Al veel gesprekken gevoerd

Partijleden waren onder andere bij geitenhouders, een informatieavond over de geitenhouderij in de Velswijk en een bijeenkomst van motorcross vereniging Halmac in Halle. Ook zijn er gesprekken gevoerd met muziekverenigingen, LTO en ouderenorganisaties.

Campagneteam onderweg

Ook voor de komende maanden staan er bezoeken op de agenda. Hierbij zal gesproken worden over woningen voor jongeren, het kunnen blijven organiseren van evenementen, goede zorg, ruimte voor (agrarisch) ondernemen, veiligheid, samen werken in de Achterhoek en recreëren.  Inwoners van Bronckhorst kunnen zelf ook onderwerpen aandragen waarover zij een gesprek wensen aan te gaan. Zij kunnen dan contact opnemen met leden van het CDA via GRV2018@CDABronckhorst.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio