9.9 C
De Bilt

Derde Kerstdag: popquiz, live band en quizvragen

Brummen/Eerbeek – Sinterklaas is uit het land en daarmee komt er ook een eind aan de online early bird kaartverkoop voor de Brummense Popquiz. Vanaf nu kun je een toegangkaartje kopen bij de Vroolijke Frans, Primera Bosman in Brummen en Boekhandel Hendriks in Eerbeek. Maar ook gewoon online via popquizbrummen.nl. Een kaartje kost vanaf nu 7,50 euro, waarvoor je een gezellige avond vol entertainment krijgt voorgeschoteld. Dit jaar met medewerking van de vijf leden tellende band Top 2000-a-go-go. Wacht niet te lang met het kopen van een kaartje, want voor je het weet is het weer uitverkocht en mis jij een gezellige en verrassende muzikale avond!

Ook nog plek voor het ‘popbuffet’

Een vast traditie is ook het speciale culinaire popbuffet. Voorafgaande aan de quiz kun je op Derde Kerstdag in De Vroolijke Frans weer genieten van dit bijzondere buffet, dat chefkok Eric Elzinga speciaal voor de muziekliefhebbers gaat samenstellen. Aanvang is 17.30 uur en de kosten bedragen slechts 25 euro. Let op: je betaalt dan geen entree meer voor de popquiz later die avond. Dat is dus mooi meegenomen. Iedereen kan zich aanmelden voor het popbuffet via mailadres info@devroolijkefrans.nl of telefoonnummer (0575) 561719. Ook nu geldt: doe het snel want het aantal plekken is beperkt!

Liveband speelt klassiekers tijdens popquiz

In het post-coronatijdperk slaat de werkgroep Popquiz Brummen een andere weg in. Stonden vorig jaar de video-hits op het scherm nog centraal, dit jaar is een fonkel nieuwe live-band gecontracteerd. Deze band speelt louter vertrouwde nummers uit de Top 2000. Vandaar ook de naam ‘Top 2000-a-go-go’. De band is geformeerd rondom frontvrouw Angela Vos, een topzangeres uit deze regio. Zij wordt bijgestaan door de mannen Sander Spaan, Robert Kersten, Robert-Jan Moltmaker en Erwin Diepenbroek. Gedurende de quizavond kun je dus ook volop genieten van de beste livemuziek!

Aanmelden als team niet meer mogelijk

Dat de popquiz zich mag verheugen op de belangstelling van veel popkenners is ook dit jaar weer duidelijk geworden. Binnen ruim een week hebben zich 12 teams gemeld die mee willen doen aan de popquiz. Diverse teams die zich daarna hebben aangemeld zijn inmiddels te vinden op de reservelijst. Het deelnemersveld kent zowel vertrouwde als nieuwe namen. Het zijn De Overkant, Heavy D’s, Team Hilarius, Good Riddance, De Bouwmeesters, Papa’s, Black Rose, Blusploeg 2, De 4 Musketiers, De Nösteraars, Team 3 voor 12 en The Spotify’s. Wie van deze teams gaat dit jaar met de Hans Broer Award aan de haal? Dat is altijd een verrassing. Op woensdagavond 27 december wordt bekend.

Veel steun voor organisatie

De organisatie is in handen van Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk, Karin Beuwer en Robert Kersten.
Zij weten zich ook dit jaar gesteund door een groot aantal sponsoren zoals Drukkerij Hilarius, Paaspop Schijndel, Kroese Arnhem/Nijmegen, WalkIn Zutphen, Fidato Arnhem, Luxor Live Arnhem, Gigant Apeldoorn, Hedon Zwolle, Trolly Town Studio, De Vroolijke Frans en SPL P.A. Service. Vragen? Mail deze naar mailadres popquizbrummen@gmail.com. Natuurlijk kunt u ook terecht op de website www.popquizbrummen.nl. Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws over de popquiz? Volg ons dan via twitter @popquizbrummen, instagram of de speciale facebookpagina van Popquiz Brummen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio