13.2 C
De Bilt

Drugsafval gedumpt in buitengebied De Heurne

In het buitengebied van de gemeente Aalten is deze week drugsafval gedumpt. De gemeente ontdekte dit nadat er meldingen waren binnengekomen van afvaldumping op de locaties Sniedersdijk en Bongerdweg in De Heurne en aan de Bargerdijk op het terrein van Try-Out Sport in De Heurne. Vermoedelijk gaat het om drugsafval van een hennepkwekerij. Het afval is opgeruimd en de politie is een onderzoek gestart.

Drugsafval

De gemeente Aalten roept inwoners op om verdachte zaken direct te melden. Samen met de politie doen zij er alles aan om onveilige situaties te voorkomen en aan te pakken. Zij zijn hierbij ook afhankelijk van meldingen die inwoners, bedrijven en instellingen doen.

Verdachte situatie melden

Wanneer iemand vermoedt dat een situatie niet helemaal klopt, kan hij of zij dat bij de politie melden via tel. 0900-8844. Het is ook mogelijk om anoniem een melding te doen. Dat kan telefonisch via 0800-7000 of door het online invullen van een formulier op www.meldmisdaadanoniem.nl. Bij direct verdachte en/of levensbedreigende situaties belt u 112.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio