13.9 C
De Bilt

Jubileumconcert Vrouwenkoor AmaZing

Hoog-Keppel – Op 1 en 2 juni 2018 vindt het 25-jarige jubileumconcert van Vrouwenkoor AmaZing uit Hoog-Keppel www.vrouwenkooramazing.nl plaats in de Popzaal van de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Het belooft een prachtig en bijzonder optreden worden.

Hartenvrouw

Vrouwenkoor AmaZing bestaat uit 35 vrouwen uit Hoog-Keppel en omgeving en heeft hart voor muziek, spel, elkaar en zingt mooie moderne gevoelige nummers, zoals ‘Wat is mijn hart’ van Marco Borsato en ‘Fields of Gold’ van Sting en up beat nummers, zoals ‘Viva la Vida’ van Coldplay en ‘Pompeii’ van Bastille. De naam van dit optreden in Ulft is niet voor niets ‘HartenVrouw’.

Druk met voorbereidingen

De voorbereidingen zijn in volle gang; er wordt gestudeerd door duo’s, solisten, het hele koor en natuurlijk door de begeleidende band. In ‘HartenVrouw’ zal Vrouwenkoor AmaZing zich op 1 en 2 juni van haar adembenemende kant laten zien; goed voor het hart!  Het koor prijst zich gelukkig dat ze van het Prins Bernard Cultuurfonds een bijdrage hebben ontvangen om e.e.a. op een professionele manier neer te kunnen zetten!

Kaarten

Kaarten zijn te verkrijgen op de website van de DRU Cultuurfabriek (www.drucultuurfabriek.nl), telefoon 0315-714358 of via een van de koorleden. Volwassenen betalen 16,50 euro en kinderen t/m 12 jaar 12,50 euro (dit is inclusief een pauzedrankje en garderobe).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio