20 C
De Bilt

Klapstoelconcert met singer-songwriters en jazz in de Bijentuin Zutphen op 26 mei 

Op zondagmiddag 26 mei gaan de klapstoelconcerten in de Bijentuin in Braamkamp in Zutphen weer van start. Deze keer het liefst met vier verschillende bands, variërend van singer-songwriters tot jazz en afrobeat. Het concert begint om 15 uur. De Bijentuin ligt op de hoek van de Harenbergweg en Braamkamp. De entree is gratis, maar van het publiek wordt een vrijwillige bijdrage verwacht, in contant geld. Iedereen brengt zijn eigen klapstoel, eten en drinken mee.

De bedoeling van de “Maja-concerten” is om wat meer gezelligheid in de buurt te brengen en om de lokale artiesten uit eigen wijk wat beter te leren kennen.

Deelnemers Klapstoelconcert

Valérie Nicole is singer-songwriter. Samen met gitarist Koen Scheers zal zij op akoestische wijze een verrassend repertoire van zowel oudere als nieuwere Engelstalige popliedjes ten gehore brengen, soms gemixt met jazz, soul, rock en blues.

Jildou en Cynthia (beiden 13 jaar) kennen elkaar al van de basisschool.  Jildou is begonnen met gitaarspelen bij Andor Boddeke, omdat ze flamenco zo mooi vindt. Cynthia heeft enkele jaren pianoles gehad van Emiel Engel en volgt nu zanglessen bij Pien van het Popcollege. 

Trio For Ever Young brengt pop, rock, folk en goud van oud. Al een jaar of vijf spelen Kees, Juun en Jan met veel plezier samen: twee zangers, twee gitaren, een basgitaar en mondharmonica.

Maslo’s Equipe tenslotte brengt Lowlands highlife en jazz en combineert poëtische Nederlandstalige teksten met swingende wereldmuziek en groovende afrobeat.  De artiesten zijn Chris Frieswijk, Frank van Velthoven, Niek Hietbrink, Jakko Smit, Lukas Brouwer en Pim van Gessel.

Meer info over het Klapstoelconcert: www.bijentuinbraamkamp.nl  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio