9.3 C
De Bilt

Lagere energierekening in Montferland is mogelijk met hulp van gemeente

De energiekosten zijn erg gestegen. Iedereen heeft het erover en ook iedereen heeft er mee te maken. Ook in Montferland. Maar daarnaast wordt er ook veel gesproken over zuiniger hiermee om gaan, uw huis duurzamer maken en meer groen in de tuin aanbrengen. De gemeente wil inwoners hier graag meer over vertellen. Er is op 10 oktober een duurzaamheidsmarkt waar alle inwoners voor uitgenodigd worden.

Energierekening omlaag

Tijdens deze markt kunt u meer informatie krijgen over uw huur- of koopwoning duurzamer en groener maken. En niet alleen dat, u kunt ook tips krijgen over hoe u de rekening naar beneden kunt krijgen. Wethouder Ingrid Wolsing is aanwezig om uw vragen te beantwoorden en ze mag zelfs nog een leuke prijs weggeven. De duurzaamheidsmarkt is op maandag 10 oktober van 19.00 tot 21.00 uur in Partycentrum de Dèèl in Beek.

Programma

19.00 uur welkomstwoord wethouder Ingrid Wolsing
19.05 uur presentatie energieloket
19.20 uur Stichting Steenbreek en Rooftop Revolution nemen je mee in het belang van groene daken
19.30 uur wethouder Ingrid Wolsing opent de markt en geeft prijs weg

Ook zijn er bedrijven die een stand hebben om meer informatie te geven over duurzaamheid. Zo is de Energiecooperatie, het Energieloket, Plavei woningcoöperatie, stichting Steenbreek, Welcome, Elektrotechniek, Solar Energy Booster, Kok Duurzaam, Bongo Solar zonnepanelen, Verhey Toldijk met warmtepompen, Comfort Company, Takkenkamp met isolatie en Behaaglijkverwarmen aanwezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio