12.3 C
De Bilt

Lochemse weekmarkt vanaf woensdag 30 augustus tijdelijk verplaatst

De Lochemse weekmarkt is vanaf woensdag 30 augustus tot januari 2024 van 08.00-13.00 uur te vinden op het parkeerterrein aan de Prins Bernardweg, naast fietsspecialist Goossens. De Markt in Lochem krijg een nieuwe inrichting. De werkzaamheden komen nu in een fase dat de weekmarkt tijdelijk plaats moet maken. Vandaar deze verhuizing naar een andere plek.  

Hiermee is een goede alternatieve locatie gevonden in het centrum dichtbij de supermarkten. Ook daar bent u van harte welkom. De marktkooplieden ontvangen u graag. U vindt er een gevarieerd aanbod van etenswaar, zoals noten, vis, groenten en non-food zoals kleding en schoenen. Ook kunt u terecht voor een verse kop soep of loempia.

Biologische markt blijft op de weekmarkt

De biologische markt op de zaterdag blijft gewoon op de markt. Afhankelijk van de plaats waar gewerkt wordt kan dit op een andere plek zijn dan u gewend bent.   

Aanleg groen en bouw van de fontein

Door de tijdelijke verplaatsing kan de aannemer aan de slag met onder andere nieuwe bestrating, aanleg groen en het aanleggen van de fontein. Zo wordt de weekmarkt een aantrekkelijke plek voor inwoners en bezoekers. Er komt meer eenheid tussen de grote markt, kleine markt en het gedeelte ten noorden van de kerk.

Wilt u de werkzaamheden over de Markt volgen?

Volg dit project ook via de BouwApp. Hierin vindt u de meest recente planning en nieuwtjes over het project. De BouwApp is als volgt op uw mobiele telefoon of tablet te downloaden:

  • Scan de QR-code, of ga naar de appstore om de BouwApp gratis te downloaden.
  • Zoek in de app naar ‘Herinrichting Markt Lochem’
  • Open het project en klik op ‘volgen’
  • Selecteer betreffende doelgroep

Op www.lochem.nl/markt ziet u het ontwerp en een tekening van de fasering en planning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio