12.8 C
De Bilt

Opening Trefpunt de Bongerd in Montferland

Eindelijk was het zover! Trefpunt de Bongerd in Montferland is op 29 maart om 17.30 uur geopend door burgemeester Harry de Vries. Na een tijd van overleggen, plannen bedenken, met inwoners afstemming zoeken, opknappen en inrichten, is het trefpunt klaar. Samen met een tal van actieve bewoners is er hard gewerkt en het resultaat mag er wezen!

Trefpunt de Bongerd

De opening werd dan ook druk bezocht door inwoners, medewerkers vanuit de gemeente Montferland, Plavei en Welcom. Met een hapje en drankje is er met elkaar kennis gemaakt en werd het trefpunt bekeken. In het trefpunt was er de mogelijkheid om een wens achter te laten voor in De Bongerd. Ook konden inwoners zich aanmelden om te helpen. Denk hierbij aan activiteiten organiseren, klusjes doen of eventueel koffie schenken.

Wekelijkse spreekuur

Inwoners zochten een plek waar ze hun vragen, zorgen en ideeën kwijt kunnen. Dat is Trefpunt de Bongerd geworden. Omdat inwoners duidelijk aangaven dat ze behoefte hebben aan meer zichtbaarheid van medewerkers in de wijk is er nu een wekelijks spreekuur. Tijdens dit spreekuur zijn wisselend medewerkers van het Sociaal Team van de gemeente Montferland, Plavei of Welcom aanwezig. Wekelijks sluit er een andere partner bij aan. Dat kan bijvoorbeeld de politie, de BOA of de wijkbeheerder van Plavei zijn.

Datums en locaties

De spreekuren zijn in de even weken op dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur en in de oneven weken op de donderdagavond van 18.30 tot 20.00 uur.

Planning voor april

  • Dinsdag 4 april 10.00 – 11.30 uur Sociaal team gemeente Montferland
  • Donderdag 13 april 18.30 – 20.00 uur Welcom
  • Dinsdag 18 april 10.00 – 11.30 uur Plavei
  • Dinsdag 25 april 18.30 – 20.00 uur Sociaal team gemeente Montferland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio