14.3 C
De Bilt

Toppers in het Natuurtheater Zeddam: Timo van de Sande & Miranda Rooks

Zowel Timo als Miranda hebben de persprijs talentenjacht Amphion Open gewonnen. Timo in 2023 en Miranda in 2022. Kom zondagmiddag 21 april om 15.00 uur naar het Natuurtheater Zeddam en geniet van fijne akoestische luistermuziek met een Achterhoeks tintje!  

Over Timo van de Sande

Timo van de Sande is een Wijchense sing- en songwriter met Achterhoekse roots. Hij zet met onder andere verhalende luisterliedjes en vrolijke popmuziek een gevarieerd optreden neer. Aan de basis van de liedjes staat meestal de gitaar, het instrument waarop hij zijn optredens geeft.

In 2021 won hij de Nijmeegse studentenmuziekwedstrijd Kaf en Koren en was zijn single Postcards de podiumplaats op Radio Gelderland. Op 18 maart 2022 kwam Break Free uit, waarvoor hij live video’s heeft opgenomen op het poppodium van het Dru Industriepark in Ulft. In november 2022 was hij onderdeel van het Plat Gespöld festival, waar hij de achterhoekse versie van zijn liedje gemaskerd ten gehore bracht. In januari 2023 werd hij winnaar van Wijchens Got Talent. Verder won Timo in 2023 de Gelderse Kleiroze en de persprijs talentenjacht van Amphion Open.

Miranda Rooks (©)
Miranda Rooks (©)

Over Miranda Rooks

Haar muziek is klein, rauw en puur. Miranda Rooks omschrijft haar eigen muziek als intiem en akoestische. Met herkenbare teksten zoomt ze uit op gebeurtenissen uit haar en dagelijks leven, waarin je vaak haar eigen zelfreflectie hoort spreken. Dat uit zich in intieme akoestische liedjes over volwassen worden in de hectische wereld van nu,

Ze volgde tussen 2019 en 2021 een muziekstudie aan RYM in Arnhem. Hier kon ze zich muzikaal ontwikkelen en ontdekte ze haar liefde voor het schrijven van haar eigen muziek. Cum Laude behaalde ze haar diploma.

In 2019 trad ze op in de Rabo Stage in Tivoli Vredenburg. In januari 2020 stond ze met ROC Roadtrip op Eurosonic Noorderslag en in 2021 stond ze op Park Open in Arnhem. Ze schreef drie soundtracks voor het boek de Burgerwacht van Ellen Lina en won in 2022 de persprijs talentenjacht van Amphion Open wat zorgde voor een 2023 vol optredens en lokale bekendheid.

Kaartverkoop

De entree is 10,00 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.natuurtheaterzeddam.nl of aan de kassa van het theater voorafgaand aan de voorstelling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio