10.4 C
De Bilt

Twente plat speelt vrijdag 23 februari in Lochem

Twente Plat komt Lochem veblijden met hun Twentse humor. Twente is het land van tradities. Van klootschieten tot  kraamschudden en van midwinterhoornblazen tot carbid schieten: Twente is trots op z`n cultuur. Een van de mooiste tradities is daarnaast de tournee van het gezelschap Twente Plat. Al jarenlang komt dit twentse cabaret elk seizoen met een heerlijk en gloednieuw programma waarbij het goed toeven is. Het publiek een prachtig avondje uit bezorgen is het ultieme doel en daarin speelt de twentse humor de absolute hoofdrol.

Alle bekende personages ten tonele gevoerd

Hendurk & Geessie, Mans & Geertje en natuurlijk Aaltje & Trijntje: ze zijn allemaal weer van de partij en maken er een oergezellige en onvergetelijke avond uit van.  Ook in de muziekale omlijsting staan ze alle vier hun mannetje. Ze brengen een handvol heerlijke dialectnummers, waarbij zij zichzelf begeleiden op een diversiteit aan instrumenten.

En er is goed nieuws voor  de inwoners van Lochem en omgeving.

Uitvoering Twente Plat in Lochem

Twente Plat komt op Vrijdag 23 februari naar Schouwburg Lochem, Oosterwal 22, Lochem, telefoon 0573 250051. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. De entreekaarten voor deze heerlijke avond uit zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa. En vergeet niet: Lachen is gezond dus: mis het niet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio