2.1 C
De Bilt

Ondersteuning voor ouders/opvoeders tijdens of na een scheiding

Lichtervoorde – Nu aanmelden voor ondersteuning van de ScheidingsATLAS voor ouders/opvoeders in of na een scheiding (start 4 april)

Ondersteuning

Ouders/opvoeders die gaan scheiden of zijn gescheiden kunnen vragen hebben over het vormgeven van ouderschap na scheiding. ScheidingsATLAS is een korte training die informatie en tips biedt over de ondersteuning van kinderen en communicatie met de andere ouder. Tijdens de training ontmoet je andere ouders die gescheiden zijn, het lotgenoten contact is de grote meerwaarde van deze training.

De training start op 4 april in Lichtenvoorde (Den Diek) en is gratis voor inwoners van de gemeente Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Op 18 april is er een vervolgbijeenkomst. Tijd: 19.00 – 21.30 uur.

Aanmelden

Aanmelden – graag vóór 28 maart – en meer informatie over deze cursus en andere activiteiten van het Preventie Platform Jeugd via de website: www.preventieplatformjeugd.nl/ Het Preventie Platform Jeugd is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Aalten, Berkelland, Oost Gelre, Winterswijk en samenwerkende organisaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio