16.1 C
De Bilt

Wie is de Beste Buur van Zeewolde?

Zeewolde is op zoek naar de Beste Buur van 2023. Niet voor niets hoor je vaak ‘beter een goede buur dan een verre vriend’. Een goede buur is van grote waarde! Het is fijn als je goede buren hebt waar je goed contact mee hebt. Mensen in de buurt die voor elkaar klaarstaan en die elkaar helpen als dat nodig is.

Natuurlijk is het leuk om deze goede buur ook eens in het zonnetje te zetten… Dus, heb jij toevallig een hele goede buur in de straat? Staat zij of hij altijd voor jou en/of anderen klaar? Of is het jouw buur die zorgt voor samenhorigheid in de straat? Nomineer jouw buur dan voor de titel Beste Buur 2023 van Zeewolde.

Nomineren Beste Buur kan tot 1 december 2023

Iedere inwoner van de gemeente Zeewolde kan zijn of haar buur nomineren voor de Beste Buur. Dit kan door vóór 1 december 2023 een email met naam en adres van zowel u als uw buur en een goede motivatie waarom uw buurman/ buurvrouw zou moeten winnen, te sturen naar bestebuurzeewolde@gmail.com.

Een onafhankelijke jury kiest uit alle inzendingen de prijswinnaar. Daarbij willen we graag vermelden dat de Beste Buur net zo goed iemand kan zijn die onmisbaar is voor één buur als iemand die door meerdere buren genomineerd is.

De winnaar wint de titel “Beste Buur 2023” én een dinerbon voor 4 personen bij restaurant The Lux in Zeewolde. Eind januari wordt de titel met bijbehorende prijs uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis. Als uw genomineerde bij de mogelijke prijswinnaars zit, ontvangt u te zijner tijd een uitnodiging voor de prijsuitreiking.

De verkiezing voor de Beste Buur wordt georganiseerd door Woonpalet, MDF Buurtbemiddeling en gemeente Zeewolde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio