21.7 C
De Bilt

Langs de deur voor inbraakpreventie en brandveiligheid

Almere – Op woensdagavond 19 mei zijn adviseurs voor inbraakpreventie en brandveiligheid van de gemeente Almere langs een aantal deuren in de Molenbuurt gegaan om bewoners persoonlijk te informeren hierover. De preventieadviseurs vertellen onder andere over het gratis preventieadviesgesprek en kijken hoe de woning beter kan worden beveiligd. Alle bewoners van Almere hebben de mogelijkheid om gratis inbraakpreventieadvies te vragen.

Buurtteams inbraakpreventie

Op dezelfde avond is het buurtpreventieteam van de Molenbuurt in Almere Buiten in het zonnetje gezet. Samen met wijkagent Wim Knol zorgt het buurtpreventieteam al drie jaar voor een veiligere wijk. Gemeente Almere en politie willen de bewoners bedanken voor de actieve inzet in de buurt.

Steeds grotere rol bewoners

Bewoners uit onze stad spelen een steeds grotere rol in het veiligheidsdomein. Zo zijn in Almere 23 buurtpreventieteams actief, die er samen met de politie en de gemeente voor zorgen dat de buurt leefbaar en veilig blijft. Meer weten over preventie van inbraak en brandveiligheid? Ga naar https://veilig.almere.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio