8.8 C
De Bilt

Politie zoekt getuigen schietpartij in Almere

Almere – De politie meldt dat er op zaterdag 26 februari een schietincident heeft voorgedaan aan de Kornwierde in Almere. Twee jongeren van 20 en slechts 14 jaar raakten hierbij gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

Wat de politie weet

Rond 23:00 uur is er bij een woning aangebeld, waarna er meerdere schoten zijn gelost. De twee jongeren werden geraakt en zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Ze zijn beide aanspreekbaar.

De recherche is gisteravond meteen een onderzoek begonnen om te achterhalen wat er precies is gebeurd. Maar de toedracht is nog onduidelijk.

Mogelijk twee verdachten

Getuigen hebben zaterdagavond twee jongens met donkere kleding aan de Kornwierde uit zien rennen. Graag komt de politie in contact met meer mensen die informatie hebben over het schietincident, mogelijke verdachten of misschien wel beschikken over bruikbare camerabeelden.

Geef je tips door

Heeft u ook informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Meld u zich dan alstublieft via 0900-8844 . Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio