5.9 C
De Bilt

Vrijwilligersmagazine Zeewolde rolt van de persen

Zeewolde – Op dinsdag 7 december is het ‘Nationale Vrijwilligersdag’. Het overhandigen van het eerste Zeeuwse vrijwilligersmagazine gebeurde door Renate Vos-van Ittersum, coördinator vrijwillige inzet bij Zeewoldevoorelkaar, overhandigt op deze dinsdag het eerste exemplaar van het Zeewolder magazine aan Wethouder Steven Scheffer.

Vrijwilligersmagazine

In het magazine komen verschillende vrijwilligers uit Zeewolde aan het woord, die vertellen over hun bijdrage aan het dorp(sleven). Wethouder Steven Scheffer: “Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor ons dorp. Hopelijk raken inwoners door de verhalen van anderen geïnspireerd om vrijwilliger te worden en ook hun steentje bij te dragen aan sociale verbinding in Zeewolde”. In het magazine staan ook tips voor vrijwilligersorganisaties.
Op 14 december valt het vrijwilligersmagazine op de deurmat.

Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet

Het vrijwilligersmagazine is gemaakt in verband met het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. Dit themajaar is op 2 december 2020 door Koningin Maxima geopend.

Nederland telt al bijna 7 miljoen vrijwilligers! Ook in Zeewolde zijn er op allerlei vlakken veel vrijwilligers actief. Toch zijn ook nog veel organisaties en verenigingen op zoek naar (extra) handjes. Het vrijwilligersmagazine geeft een beeld van de verschillende werkzaamheden die u als vrijwilliger kunt doen en laat zien hoe waardevol dit is.

Vrijwilliger worden in Zeewolde?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van vrijwilligerswerk in Zeewolde? Kijk dan eens wat u kunt doen op www.zeewoldevoorelkaar.nl.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio