12.3 C
De Bilt

ASZ kraam op de Oranjemarkt, Koningsdag 27 april a.s.

“Vorig jaar was de Oranjemarkt ons erg bevallen”, laat een woordvoerder van ASZ uit Zeist weten, “en dat willen we gaan herhalen, zo niet overtreffen.” Dat gaat dan gebeuren met een kleurrijke kraam, passende sfeermuziek, documentatie en een schermsamenvatting van ‘Even voor Zeven’. Zij verwelkomen er alle 50-plussers en senioren, waaronder natuurlijk hun eigen leden. Zij kunnen als beste aan potentiële leden laten zien wat ASZ zoal doet.

Oranjemarkt

Dat gebeurt dus op de Oranjemarkt tijdens Koningsdag van 10.00 tot 17.00 uur. “En we hebben veel te vertellen en te laten zien”, laat een enthousiaste organisatie van ASZ weten.

Alles voor senioren in Zeist

De ASZ heeft veel activiteiten, organiseren evenementen, doen aan dienstverlening en zeker niet als laatste aan belangenbehartiging. Dat alles komt in hun kraam van pas. Ook verwelkomen zij de mensen uit de Zeister gemeenschap, met wie zij een andere warme relatie hebben.

Koningsdag 2022 ASZ
Koningsdag 2022 ASZ – Foto: Han Willems

Terras voor ontmoeting

Achter de stand is er een leuk terras voor leden, gasten en seniore geïnteresseerden. Zoals het er nu naar uitziet staat de ASZ-kraam weer op Het Rond in Zeist tegenover het gemeentehuis, vlakbij hotel-restaurant FIGI. Hoek van de Jufferstraat. Kom ook, want zij zijn er de hele dag vanaf ca. 10:00 tot 17:00 uur. Aanmelden is niet nodig, want open armen en de zoete inval. Komen dus!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio