17.2 C
De Bilt

Barneveld heeft binnenkort corona-teststraat

Barneveld – Vanaf eind augustus kunnen inwoners van gemeente Barneveld en omgeving terecht bij een nieuw corona-teststraat aan de Nieuwe Markt 8 in Barneveld. Deze goed bereikbare locatie ligt bij de Veluwehal in het jongerencentrum Villa29. De komende weken wordt de testlocatie ingericht. De GGD zoekt nog naar diverse medewerkers voor de teststraat. Zowel voor de administratie als het afnemen van de testen. In Ede blijft de teststraat gewoon open.

Teststraat dichtbij belangrijk voor Barneveld

GGD Gelderland Midden en de gemeente Barneveld vinden het belangrijk dat inwoners in hun directe omgeving getest kunnen worden op het coronavirus(Covid-19). Ook recreanten die verspreid in de gemeente op campings en in hotels verblijven, kunnen zich bij gezondheidsklachten hier laten testen.

GGD zoekt diverse medewerkers voor testlocatie

Voor het afnemen van testen zijn veel medewerkers nodig. De GGD zoekt naar personen die de testen willen afnemen maar ook administratieve krachten zijn nodig. Over het algemeen worden de functies parttime ingevuld en kunnen ook in het weekend plaatsvinden. De GGD gaat heel flexibel om met de roosterwensen van de medewerkers.

Solliciteren

Ben jij of ken jij iemand die dit belangrijke werk zou willen gaan doen? Specifiek voor deze testlocatie? Neem dan zo snel mogelijk contact op met solliciteren@vggm.nl Inwoners uit de regio Barneveld worden vooral opgeroepen om naar deze functies te solliciteren!

Korte cursus testen uitvoeren

De GGD biedt de testmedewerkers een korte cursus aan van maximaal een halve dag. Daarna worden ze getraind en kunnen onder begeleiding de eerste testen uitvoeren. Bij het goed afronden van deze cursus krijgt de persoon een verklaring van een arts dat hij of zij geschikt is bevonden voor deze werkzaamheden. Voor een uitgebreidere beschrijving van de functie en informatie over deze functies en hoe men kan solliciteren verwijzen wij naar de site met de coronawerkzaamheden.

De gemeente Barneveld en de GGD zijn ervan overtuigd, dat zij door deze gezamenlijke aanpak een bijdrage kunnen leveren aan de bestrijding van het coronavirus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio