-2 C
De Bilt

Burgemeester Röell beschikbaar voor derde termijn in Baarn

Burgemeester Mark Röell heeft aan de Commissaris van de Koning van de provincie Utrecht en aan de Baarnse gemeenteraad laten weten dat hij beschikbaar is voor een nieuwe termijn als burgemeester van de gemeente Baarn. Hij wil graag opnieuw aan de slag ‘vol energie en passie voor onze geweldige stad met een dorps karakter, Vorstelijk Baarn, waar ik trots op ben’, zo laat hij de gemeenteraad weten.

College Gemeente Baarn 2022
College Gemeente Baarn 2022 – Foto: Mirella Boot Fotografie

Burgemeester Röell

Eind maart 2011 werd de heer Röell benoemd tot burgemeester van Baarn. In maart 2017 volgde zijn herbenoeming voor een tweede termijn van zes jaar als burgemeester. Burgemeester Röell laat de gemeenteraad per brief weten dat hij graag een verbindende rol wil blijven spelen tussen de Baarnse samenleving en de overheid, maar ook tussen groepen in de Baarnse samenleving.

“In de afgelopen 11 jaar heb ik met zeer veel inwoners, organisaties, bedrijven en netwerken een relatie opgebouwd die ik graag zou willen voortzetten. Relaties zijn niet alleen binnen Baarn opgebouwd, maar ook daarbuiten in regio, provincie en land. Ook deze zet ik graag weer in voor het belang van onze gemeente”, aldus burgemeester Röell.
De Commissaris van de Koning, de heer Hans Oosters, zal de gemeenteraad vragen om binnenkort het herbenoemingsproces te beginnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio