16 C
De Bilt

Meet & Greet Chiel Kuijl, Peggy Eras en Peter Huibers in Land Art Stille Omgang

Op zaterdag 11 juni, om 11 uur, is de eerste Meet & Greet met Chiel Kuijl, Peter Huibers en Peggy Eras tijdens de Land Art expo Stille Omgang rondom het Eemklooster in Amersfoort. Elke maand zijn er enkele kunstenaars aanwezig om iets te vertellen over hun werk en hun inspiratie. Op 11 juni zijn Chiel Kuijl, Peter Huibers en Peggy Eras in ieder geval aanwezig. Daarbij is deze keer extra een poëtische muzikale bijdrage van Duo Sonido.

Chiel Kuijl, Peter Huibers en Peggy Eras

Chiel Kuijl maakt structuren dmv touwen en kleine elementjes. De structuur die ontstaat door verbindingen wordt nog meer zichtbaar door beweging die de bezoeker zelf kan veroorzaken door op de schommelbank te gaan zitten. Peter Huibers maakt met een mobile evenwicht in beweging. “Ware rust is niet het ontbreken van beweging, het is evenwicht in de beweging.” Peggy Eras, kunstenaar en mede-organisator, maakte 47 paarse sluiers en creëerde een klaaglijn.

Een poëtische muzikale bijdrage komt van Duo Sonido. Zij zullen aan het begin bij de vijver een kort optreden verzorgen.

Gratis toegankelijk

Een catalogus met route en info van alle kunstenaars, is ter plekke gratis verkrijgbaar, maar ook te downloaden via de website van pubart.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio