21.9 C
De Bilt

Energiecafé op 3 november 2022

Soest – Wil jij weten hoe het klimaat er écht voor staat? Heb je vragen voor dé klimaatexpert in Nederland? Kom dan op 3 november aanstaande naar het Energiecafé ‘Is het 5 over 12 voor het klimaat?’.

Het klimaat verandert. We worden steeds vaker geconfronteerd met berichten over extreme weersituaties, veranderende groeiseizoenen en smeltende ijskappen.

Energiecafé

Op donderdag 3 november organiseren de Soester Energie Coöperatie en Energie Actief Soest samen een Energiecafé over dit onderwerp. De hoofddirecteur van het KNMI, Gerard van der Steenhoven, vertelt die avond ‘Hoe en waarom het klimaat in Nederland verandert’. Hij maakt gebruik van de nieuwste inzichten om ons een beeld te geven wat ons te wachten staat de komende decennia. Want we weten ook steeds meer over klimaatverandering.

Op 3 november krijg je antwoord op vragen als: Wat betekent klimaatverandering voor ons? Wat zou de overheid moeten doen? En wat kunnen we zelf doen? Wil jij meer weten over de achtergronden van klimaatverandering? Kom dan donderdagavond 3 november naar het Energiecafé!

Wanneer? Donderdagavond 3 november 2022
Waar? Let op gewijzigde locatie: zalencentrum De Rank, Soesterbergsestraat 18, Soest (de Wilhelminakerk)

Hoe laat?

Inloop vanaf 19.30 uur, start van het programma 20.00 uur.
Wat kost het? Niets voor inwoners van Soest(berg).

Let op: omdat er beperkt plaats is, horen wij graag dat je komt. Meld je aan via de site van de Soester Energie Coöperatie: https://soesterenergie.nl/activiteiten/energiecafe-3-nov/ Vragen over energiebesparen? De energiecoaches van EAS zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio