15.6 C
De Bilt
vrijdag, 19 augustus 2022

Geadopteerde rotonde Soest laat Bertha grazen

In de gemeente Soest is het mogelijk om een rotonde de adopteren. Op deze manier kan een ondernemer zijn of haar organisatie onder de aandacht brengen en tevens een bijdrage leveren aan de groene kwaliteit van Soest. Majoor Makelaars uit Soest en Baarn hebben voor 2022 de rotonde op de Stadhouderslaan geadopteerd. De oranje koe ‘Bertha’ zal daar vanaf deze week grazen.

Adoptie

Een aantal ondernemers gingen Majoor Makelaars al voor. Zo heeft Cultuurtechniek H.G. van Dorresteijn de rotonde op het Nieuwerhoekplein geadopteerd en de Rotary Soest-Baarn de rotonde op de Burg. Grothestraat. De adoptie van een rotonde houdt in dat de ondernemer betaald voor het onderhoud of het groenonderhoud zelf doet. Als tegemoetkoming mogen adoptienemers een aantal reclamebordjes op de rotonde plaatsen.

Foto: gemeente Soest

Majoor Makelaars

Majoor Makelaars heeft in overleg gekozen voor de rotonde aan de Stadhouderslaan. Deze rotonde staat op de route van de twee kantoren in Soest en in Baarn. De middencirkel van deze rotonde is twee jaar geleden opnieuw ingericht en de inrichting en uitstraling van deze rotonde past bij goed bij het kantoor. Majoor Makelaars heeft Bertha, de oranje koe, op de middencirkel geplaatst.

Majoor Makelaars: ”Onze Bertha krijgt steeds een ander wei. Ze graast zo van tuin, naar rotonde, naar kantoor en verder. Misschien binnenkort weer bij iemand in de tuin.“

Onlangs was de koe ook te vinden in een weiland langs de Stadhouderslaan. Naast Bertha worden er ook bordjes geplaatst van zowel Majoor Makelaars als van Domus Vastgoed Ontwikkeling en dochteronderneming M-Vastgoed Beheer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio