11.8 C
De Bilt

Gluren bij de Buren Nijkerk is op zoek naar acts en hosts

Nijkerk – Het gezelligste huiskamerfestival van Nijkerk, Gluren bij de Buren, vindt dit seizoen plaats op 13 februari 2022. De organisatie is op zoek naar lokale acts en hosts. Aanmelden kan tussen 1 november en 1 januari.

Gluren bij de Buren

Gluren bij de Buren is het festival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. Enthousiaste Nijkerkers stellen hun huiskamer open voor een act en voor publiek uit de buurt. Aan elke deelnemende huiskamer wordt één act gekoppeld die zondagmiddag drie keer 30 minuten op vaste tijden optreedt. Bezoekers kunnen een route uitstippelen en van huiskamer naar huiskamer hoppen.

Dit jaar is de organisatie ook op zoek naar een heel nieuw soort act: het Hobby Hoorcollege. Mensen die graag vertellen over hun passie krijgen een podium. Vanaf 1 november tot 1 januari kan iedereen zich aanmelden om deel te nemen. De hele gemeente Nijkerk doet mee!

Aanmelden als act

Gluren bij de Buren biedt plaats aan amateurpodiumkunstenaars uit Nijkerk en omgeving. Denk hierbij aan dans, theater, muziek, poëzie en nog veel meer! Aanmelden als act: bij Gluren bij de Buren word je gekoppeld aan een geschikte huiskamer, en treed je in intieme setting op voor buurtgenoten. Een laagdrempelig podium
waar je lekker kunt uitproberen!

Aanmelden als host

Aanmelden als host: meedoen als host betekent dat je voor één dag de directeur mag zijn van je eigen kleine podium. Er wordt drie keer een klein feestje bij jou thuis georganiseerd dat jij mag hosten. Aanmelden is mogelijk tussen 1 november en 1 januari via www.glurenbijdeburen.nl

Algemene informatie

Datum: zondag 13 februari 2022
Tijden: 13:00 – 18:00 uur
Entree: Pay what you can
Website: www.glurenbijdeburen.nl

Gluren bij de Buren 2022 vindt plaats in Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Assen, Baarn,
Bloemendaal, Delft, Den Haag, Emmen, Haarlem, Helmond, Hilversum, Leiden, Nieuwegein,
Nijkerk, Nissewaard, Soest, Utrecht, Zeist, Zoetermeer en Zutphen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio