11.8 C
De Bilt

Kindertheater BJ Brillekip zaterdag 9 oktober

Nijkerk In het gloednieuwe theater & restaurant Streams Breede Beek kan jong en oud genieten van kindertheater op zaterdag 9 oktober 2021. De voorstelling wordt georganiseerd door Boekhandel Roodbeen in het kader van de Kinderboekenweek met als thema ‘Worden wat je wil’.

Kindertheater

BJ Brillekip presenteert: “De Grote Wat Wil Je Worden Show”. De voorstelling is geschikt voor iedereen van 3 tot 88 jaar die zin heeft om weer eens een té gek theater spektakel mee te maken.

Over de voorstelling

Very Vink heeft één grote hobby: vogels spotten…. Zijn moeder vindt dit maar niks en wil dat hij nu e-i-n-d-e-l-ij-k eens aan het werk gaat! Ze geeft hem op voor De Grote Wat Wil Je Worden Show. Hiermee start een hilarisch avontuur vol spannende, grappige en gave momenten.

Tickets en meer informatie

Van tevoren verzamelen we bij Boekhandel Roodbeen. Daarna zullen we gezamenlijk lopen naar theater Streams Breede Beek. De show start om 11.00 uur. Rond 12:30 zijn we weer terug bij de boekhandel. Kaartjes kosten €7,50 per stuk en zijn verkrijgbaar in de boekhandel. Leuk voor kinderen vanaf 3 jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio