19 C
De Bilt

Koningsdagfeesten ook dit jaar in Baarn: gemeente en Oranjevereniging verdelen taken

Baarn – Voor de schermen leek het alsof Koningsdag in het water zou vallen. Achter de schermen werd er echter hard en constructief samengewerkt tussen de Oranjevereniging en de gemeente om te zorgen voor een compleet en feestelijk programma op 27 april.

Koningsdag 2023

De Oranjevereniging en de gemeente werken in goede sfeer samen om Koningsdag 2023 te laten slagen. Samen werken de Oranjevereniging en de gemeente om het hele programma te laten doorgaan: de kramenmarkt in het centrum, de kleedjesmarkt, de kinderspelen in de Pekingtuin en het dag- en avondprogramma in de Pekingtuin.  Hierdoor is het overdag weer als vanouds gezellig druk in het centrum van Baarn.

Avondprogramma in de Pekingtuin

Ook ’s avonds wordt het een feest. Ter afsluiting van Koningsdag in Baarn is er in de Pekingtuin weer een spetterend avondprogramma. Zodat de hele dag er iets is te doen voor jong en oud. “Ik ben verheugd met de huidige oplossing, we hebben in Baarn inmiddels een traditie met een mooi feest voor jong en oud. Nu konden we snel doorpakken en besluiten nemen, zodat het feest ook dit jaar een feest wordt in Baarn”, aldus wethouder Mark Veldhuizen.

Oranjevereniging

Marco Veloo en Remko Veltien van de Oranjevereniging vullen aan: ”Koningsdag is bijzonder in Baarn. Onze gemeente heeft een sterke verbinding met het Koningshuis en daarom vonden wij dat we met de gemeente tot een oplossing moesten komen. Gelukkig was het goed schakelen met de gemeente en hebben we een mooi programma kunnen samenstellen. We zijn er nog niet maar dat we Koningsdag kunnen vieren is zeker.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio