12.4 C
De Bilt

Koninklijke Onderscheiding voor vier Scherpenzelers

Scherpenzeel – Burgemeester Klein van Scherpenzeel heeft maandagmorgen 26 april jl. vier inwoners verrast met een Koninklijke Onderscheiding. In verband met de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen was het dit jaar niet toegestaan de onderscheidingen tijdens een feestelijke bijeenkomst uit te reiken. De volgende personen hebben een Koninklijke Onderscheiding ontvangen:

Koninklijke Onderscheidingen:

De heer Martin Wolfswinkel

De heer M.F. (Martin) Wolswinkel (69) is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontvangt zijn Koninklijke Onderscheiding voor onder andere zijn vrijwillige werkzaamheden bij Imkers Nederland, HeuvelrugBijeen, Interkerkelijke zondagsschool “Laat de kinderen tot mij komen”, CDA afdeling Scherpenzeel en Vereniging tot Stichting en Instandhouding van een school met de Bijbel in Scherpenzeel.

Mevrouw Willeke van den Broek-van den Broek

Mevrouw W.G. (Willeke) van den Broek-van den Broek (55) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij ontvangt haar onderscheiding voor haar jarenlange vrijwillige inzet voor onder andere Voetbalvereniging Valleivogels, de Oranjevereniging, de Stichting Sint Nicolaas Scherpenzeel, de Nierstichting en Tafeltje-Dekje.

De heer Ton Lammers

De heer A.W.G (Ton) Lammers (75) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor  zijn inzet voor Zwembad ’t Willaer, waar hij onder andere zorg draagt voor het technisch onderhoud van de machinekamer. Daarnaast is hij vrijwilliger bij Volkstuinvereniging Scherpenzeel en bij Platteland Anders.

De heer Peter van Toor

De heer P.C. (Peter) van Toor (70) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De heer Van Toor is een actief en betrokken vrijwilliger bij Volleybalvereniging Set Up ’69, Stichting Grebbelinie in ’t Vizier en bij de personeelsvereniging van de ANWB. Daarnaast heeft hij zich ingezet voor een waterproject in Nepal.

Nu op afstand, later met elkaar

Burgemeester Klein is bij alle betrokkenen langs gegaan en heeft op afstand de versierselen uitgereikt. Op een later te bepalen moment zal tijdens een feestelijke bijeenkomst uitgebreid worden stilgestaan bij de verdiensten van de gedecoreerden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio