21.9 C
De Bilt
woensdag, 18 mei 2022

Nieuwbouwlocatie De Bosrande in Putten

Utrecht – Vandaag is de website van de toekomstige nieuwbouwlocatie De Bosrande in Putten, een samenwerking tussen Wilma Wonen en LATEI, live gegaan. Met de livegang van de website www.debosrandeputten.nl is het officiële ‘startsein’ van het project gegeven.

Digitaal platform omgevingscommunicatie

Omwonenden en omliggende bedrijven van de toekomstige wijk en andere belanghebbenden worden via de website en digitale nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. De website is een platform voor omgevingscommunicatie en participatie.

Het biedt mensen een plek om antwoord te krijgen op vragen over de plannen voor de nieuwbouw en stelt ze in de gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast komt er informatie over de stedenbouwkundige visie en thema’s als de ontsluiting van de wijk en de inrichting van de openbare ruimte.

Over De Bosrande

Op de plek waar het voormalige distributiecentrum van de Sligro stond, aan de Voorthuizerstraat 69 in Putten, zijn plannen voor een gevarieerde, duurzame en natuurinclusieve nieuwbouwwijk, De Bosrande. Met de komst van deze wijk transformeert het gebied van een versteend terrein naar een groene woonwijk, die zich opent naar de buurt en het bos. Ambitie is om via informele straatjes en autovrije groene lopers het bosrijke karakter door te trekken tot in het hart van de wijk.

Gevarieerd aanbod

In De Bosrande komt een gevarieerd aanbod met circa 200 woningen, waarbij rekening wordt gehouden met de gemeentelijke woonvisie en de woningbehoefte van Putten. Het woningaanbod varieert van appartementen, rijwoningen, beneden-/ bovenwoningen, twee-onder-een-kap tot vrijstaande woningen. Voor jong en ouder, alleenwonend of gezin. Voor meer informatie over de toekomstige plannen: www.debosrandeputten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio