12.5 C
De Bilt
dinsdag, 24 mei 2022

Verlenging samenwerking met Optisport voor 3 jaar

Het college van B en W heeft in november 2020 besloten om het aflopende contract met Optisport voor de exploitatie van het gemeentelijk zwem- en sportcomplex aan de Dalweg in Soest met drie jaar te verlengen tot december 2024. Op maandag 22 maart vond de verlenging van de samenwerking op een symbolische manier plaats.

Optisport

De gemeente Soest is eigenaar van het zwem- en sportcomplex aan de Dalweg 181 en verhuurt het aan Optisport die het op zijn beurt exploiteert. Onderdeel van dit sportcomplex is o.a. een zwembad, een sporthal en een multifunctionele ruimte waar fitness, een kinderopvang en fysiotherapie is gevestigd.

De gemeente is tevreden over de wijze waarop Optisport de exploitatie voert. Met de aankomende bouw van een nieuwe sporthal aan het huidige sportcomplex is het tevens fijn om met Optisport door te gaan. Zij zijn bekend met de exploitatie en met hun kennis en expertise van het gebouw en de gebruikers zijn zij van waarde om de bouwperiode goed door te komen. 

Wethouder Harrie Dijkhuizen
“Ik ben blij dat wij de samenwerking voor de komende jaren kunnen continueren. Optisport is al jaren een goede partner van ons.  We zijn blij dat de zwemlessen voor kinderen inmiddels weer gestart zijn en we zien uit naar het moment waarop alle sportverenigingen en inwoners weer gebruik kunnen maken van de faciliteiten

Barbara Schaapsmeerders en Maarten Frazer:

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Er is afgelopen twee jaar veel aandacht besteed aan de communicatie, schoonmaak en onderhoud van de Sportboulevard, dit heeft een positieve uitwerking richting al onze gasten.

De medewerkers en leidinggevenden zijn trots op de verlenging en kunnen niet wachten om in de toekomstige locatie te mogen werken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio