12.7 C
De Bilt

Veteranendag Amersfoort en Leusden op 27 juni 2022

Op 27 juni 2022 organiseren de gemeenten Amersfoort en Leusden gezamenlijk de Veteranendag. Deze dag is bedoeld voor alle veteranen die wonen in de gemeente Amersfoort en gemeente Leusden.  U kunt zich hiervoor nog aanmelden. De bijeenkomst zal plaatsvinden in het restaurant van AFAS Software in Leusden.

Elkaar persoonlijk ontmoeten

Vanwege de corona-maatregelen was het twee jaar lang niet mogelijk om elkaar persoonlijk te ontmoeten tijdens de lokale Veteranendag Amersfoort en Leusden. Gelukkig kunnen wij dit jaar weer een fysieke bijeenkomst organiseren en wij nodigen u als (oud-)veteraan dan ook van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Show, muziek, hapje en drankje

U bent op maandag 27 juni van 15.30 tot 19.00 uur welkom bij AFAS Software aan de Inspiratielaan 3 in Leusden. Om 16.00 uur heet Gerolf Bouwmeester, burgemeester van Leusden, iedereen welkom. Daan Brink – voormalig Officer Special Forces – komt spreken, er is een mini “static show” van militaire voertuigen, de muzikale begeleiding is in handen van het Fanfare Korps Nationale Reserve en de Amersfoortse zangeres Abke Bruins verzorgt een bijzonder optreden. Uiteraard dit alles onder het genot van een hapje en een drankje en natuurlijk de welbekende “Blauwe Hap”.

Aanmelden Veteranendag

Bent u veteraan en heeft u nog geen uitnodiging ontvangen? Meld u dan aan via veteranendag@amersfoort.nl. U mag uw partner of andere introducé(e) meenemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio