14.8 C
De Bilt

Vorstelijk Baarn: kom nazomers genieten

In Vorstelijk Baarn kan je ook dit jaar weer heerlijk Nazomers genieten! Na twee lange coronajaren staat Baarn van 15 augustus tot en met 30 september weer in het teken van Nazomers Genieten. Er vinden verschillende evenementen plaats en iedereen kan kennis maken met de historische en hedendaagse allure van Baarn. Kom genieten van de prachtige bosrijke omgeving, de gezelligheid ervaren van het centrum en strijk neer op een van de fraaie terrassen. Parel van de Heuvelrug Natuur, cultuur, horeca en mooie winkels In Vorstelijk Baarn is altijd veel te zien, doen en beleven.

Vorstelijk Baarn

Gelegen aan de rand van de bosrijke Heuvelrug en aan de schitterende Eempolder behoort Baarn tot één van de parels van de Heuvelrug. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, staat in de nazomer staat ook weer een keur aan activiteiten op de agenda. Het programma van Nazomers Genieten in Vorstelijk Baarn zorgt voor een verlenging van het zomergevoel.

Activiteiten die je echt niet wilt missen

Er is voor iedereen wat te doen. Kom struinen over de Trotsmarkt achter Kasteel Groeneveld, de Zomermarkt in Lage Vuursche of de boerenmarkt bij Hoeve Ravenstein? Bezoek prachtige oldtimers, moderne en toekomstige auto’s op het Concours d’Elegance. Ook op cultureel vlak is er genoeg te beleven, denk aan het Cultureel Festival, het klassieke muziekfestijn Festival Groeneveld, de Open Atelierroute en de Open Monumentendag. Tijdens Vorstelijk Proeven kan worden gesmuld van de lokale culinaire hoogstandjes.

Meer informatie

Meer informatie en het complete programma is te vinden op: opdeheuvelrug.nl/nazomers-genieten. Tip: op de Facebook-pagina van Vorstelijk Baarn zijn maandelijks leuke prijzen te winnen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio