11.9 C
De Bilt

3 panden per direct langdurig gesloten

De politie heeft samen met de gemeente Zaanstad en de gemeente Wormerland op dinsdag 25 januari 3 panden doorzocht. In alle 3 de panden zijn goederen aangetroffen die worden gebruikt bij hennepteelt. Deze panden zijn per direct langdurig gesloten.

3 panden

De doorzoekingen vonden plaats in panden aan de Vaartdijk in Assendelft, de Rosbayerweg in Wormerveer en de Malerstraat in Wormer. In alle 3 panden werden zeer veel goederen aangetroffen die worden gebruikt bij hennepteelt. Aangetroffen materialen waren o.a. klimaatkasten, slakkenhuizen, lampen, ventilatoren, CO2-flessen, groeimiddelen voor planten en grote hoeveelheden potgrond.

Veel cash en horloges

In Assendelft werden daarnaast plastic bakken met hennepkruimels aangetroffen, duizenden euro’s contant geld en dure horloges. Alle goederen, met een geschatte waarde van ruim 2 miljoen euro, zijn in beslag genomen. De recherche zet het onderzoek voort.

Integrale aanpak

Misdaad mag niet lonen. Daarom werken gemeenten, de politie en het Openbaar Ministerie samen tegen ondermijnende criminaliteit. Zodat criminelen niet alleen strafrechtelijk maar ook met bestuurlijke maatregelen kunnen worden aangepakt.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio