9.5 C
De Bilt

360 Zaankanters geïnteresseerd in woningisolatie

Zaanstad – Eigenaren van woningen in Zaanstad kunnen ook dit jaar weer meedoen aan de gezamenlijke inkoop van woningisolatie. Zij kunnen hun woning daardoor tegen een scherpe prijs laten isoleren. Sinds de start van deze inkoopactie eind oktober hebben al ruim 360 bewoners interesse getoond in woningisolatie. Tot nu toe zijn er dankzij alle inkoopacties de afgelopen jaren ruim 700 bewoners in de gemeente Zaanstad voorzien van woningisolatie.

Inschrijving gratis en vrijblijvend

Na twee informatieavonden in de gemeente Zaanstad staat de teller op ruim 360 aanmeldingen. Tijdens de informatieavonden werden de bezoekers geïnformeerd over de gezamenlijke inkoop van woningisolatie. Tot 15 december kunnen geïnteresseerden zich gratis en vrijblijvend voor de actie inschrijven via www.winstuitjewoning.nl. Na inschrijving zijn zij tot niets verplicht. De organisatie is in handen van ‘Winst uit je Woning’, een onafhankelijke en ervaren partij die vraag en aanbod bij elkaar brengt. Huiseigenaren die nog niet weten welke isolatiemaatregelen voor hun woning geschikt zijn, krijgen onafhankelijk advies van Winst uit je Woning. Bewoners met vragen kunnen bellen met de servicedesk op: 023-5836936.

Besparen met isolatie

Isolatie levert flinke besparingen op. Zo kan een investering in een tussenwoning van € 600- € 900 een besparing van € 150 – € 300 per jaar opleveren. Vloerisolatie levert een besparing op, maar ook warme voeten. Vloerisolatie kost tussen de € 1.200,- en € 1.800,-. Vloerisolatie wordt aangebracht voor de rest van de levensduur van uw woning en bespaart u op jaarbasis tussen de € 100,- en € 150,-. Ook het isoleren van het dak kan zorgen voor een lagere energierekening. De kosten hangen af van de oppervlakte van het dak en het type isolatiemateriaal. Een schuin dak wordt van binnenuit geïsoleerd. De investering bedraagt gemiddeld tussen de € 3.500,- en € 6.000,-. U bespaart jaarlijks gemiddeld tussen de € 350,- tot € 600,-

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio