21.9 C
De Bilt

Artis na vijf maanden weer open

AmsterdamVanaf woensdag 19 mei is ARTIS weer geopend voor bezoekers. Na vijf maanden sluiting, als gevolg van de coronamaatregelen, zijn we verheugd de poorten weer te openen. Het kabinet gaf maandagmiddag groen licht voor de aangekondigde versoepelingen.

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar en starttijden kunnen weer gereserveerd worden via mijn.artis.nl. Let op: je kunt starttijden reserveren voor maximaal twee personen, met uitzondering van kinderen tot 13 jaar en personen van eenzelfde huishouden.

Buitenlocaties en terras geopend

Voorlopig zijn alleen de buitenlocaties in het park geopend. De voorjaarsbloemen bloeien rijkelijk en nu de bladeren aan de oude eiken en populieren komen, vormt zich weer een weelderig groen dak boven ARTIS. De horecagelegenheden in de dierentuin zijn geopend als uitgiftepunt en op het terras kun je genieten van een kop koffie of een lunch.

Binnenlocaties Artis

Alleen de toiletten en de winkel zijn geopend als binnenlocatie en hier geldt een mondkapjesplicht. Het Planetarium en Micropia blijven voorlopig nog gesloten. Zodra volgende versoepelingen vanuit de overheid het toelaten zijn bezoekers ook weer welkom in de binnen- en doorloopverblijven, het Planetarium en in microbenmuseum Micropia.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio