9.6 C
De Bilt

Bedrijventerreinen in Haarlemmermeer en Zwanenburg krijgen glasvezel

Glaspoort start met de uitrol van het glasvezelnetwerk op verschillende bedrijventerreinen in de gemeente Haarlemmermeer en Zwanenburg. De bedrijven krijgen toegang tot supersnel en stabiel internet. Naar verwachting kunnen de eerste ondernemers in het voorjaar van 2024 gebruikmaken van internet via glasvezel.

Werkzaamheden op bedrijventerreinen

Bedrijventerreinen Rijsenhout Lijnden Halfweg, de Weeren en Hoofddorp krijgen toegang tot supersnel en stabiel internet. De planning wordt verdeeld over alle terreinen. Bedrijven blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

Kosteloos en zonder verplichtingen

De aanleg van het glasvezelnetwerk door Glaspoort is kosteloos en zonder verplichtingen. Er wordt, na toestemming, een glasvezelaansluitpunt in het pand geïnstalleerd. Glaspoort legt een open netwerk aan. Hierdoor hebben lokale ondernemers bijna 30 verschillende providers om uit te kiezen.

Over Glaspoort

Glaspoort is een joint venture van KPN en pensioenfonds ABP. Met die joint venture versnelt zij de glasvezelaanleg in Nederland. Glaspoort gaat de komende jaren circa 1,2 miljoen huishoudens en bedrijven voorzien van een toekomstvaste glasvezelkabel. Wat Glaspoort betreft wordt glasvezel de standaard. Met een glasvezelaansluiting van Glaspoort is men klaar voor de toekomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio