7.7 C
De Bilt

Bloemendaal gaat samen kerst vieren op het Kerkplein

Op kerstavond, 24 december, wordt in en rondom de Dorpskerk van Bloemendaal kerst gevierd. Een uitbundig kerstfeest met een lichtjesoptocht voor kinderen, kerstsamenzang, levende dieren, een kerknachtdienst en gezelligheid voor jong en oud met chocolademelk en glühwein. Samen vieren we kerstmis op het Kerkplein met waarnemend Burgemeester van Bloemendaal Ankie Broekers-Knol en theaterartiest en mimespeler Hakim Traïdia (bekend van Sesamstraat).

Op 24 december om 19.00 uur is er een lichtjesoptocht voor kinderen. Vanaf Restaurant Fleurie in Bloemendaal gaan de kinderen onder begeleiding van engelen en een live draaiorgel op weg naar de Dorpskerk. In de kerk leest theaterartiest en mimespeler Hakim Traïdia het Kerstverhaal voor. De kerktuin is omgetoverd tot een kersttuin met een podium, echte dieren en natuurlijk is er chocolademelk en glühwein. 

Om 20.00 uur begint het programma op het podium in de kerktuin, waar iedereen bekende kerstliederen zingt onder leiding van Xandra Mizée en waarnemend burgemeester Ankie Broekers-Knol het kerstverhaal voorleest. In de kerktuin wordt ondertussen warme chocolademelk en glühwein uitgedeeld

Om 21.00 uur start de kerstnachtdienst met voorganger Jessa van der Vaart. Naast de cantorij onder leiding van Xandra Mizée speelt Jeanny Beerkens cello en Agnes van Bekkum op het orgel.

Op 25 december, eerste kerstdag, start de kerkdienst in de Dorpskerk van Bloemendaal om 10.00 uur. Een dienst voor jong en oud met een inspring kerstspel voor kinderen, een overdenking van Jessa van der Vaart, saxofoniste Ineke Wentink en Dirk Out op het orgel . Voorganger is Jessa van der Vaart. 

Dit evenement is vrij toegankelijk. Voor meer informatie zie www.kerkpleinbloemendaal.nl 

Kerst in Bloemendaal: 

24 december 2023 

19.00 uur Lichtjesoptocht voor de kinderen met kerstverhaal door Hakim Traïdia.

20.00 uur Samenzang in de kerktuin met kerstverhaal door waarnemend burgemeester Burgemeester Ankie Broekers-Knol.

21.00 uur Kerstnachtdienst met predikant Jessa van der Vaart.

25 december 2022 

10.00 uur Kerkdienst met predikant Jessa van der Vaart, een inspring kerstspel, een verkondiging en muziek van saxofonist Ineke Wentink. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio