13.8 C
De Bilt

Controle van boxen onder flats in Krommenie en Wormerveer

Afgelopen vrijdag heeft de gemeente, samen met de politie, Veiligheidsregio, Parteon en een particuliere speurhondengeleider controles uitgevoerd bij ongeveer 850 bergingen onder de flats in Krommenie en Wormerveer. Daarbij zijn de bergingen aan de Kleine Beer, Grote Beer, Gagarinstraat, Kerlvelstraat te Krommenie en bij de Albert Meijnsstraat en Vondelstraat te Wormerveer door de speurhond onderzocht op drugs en explosieven. Er werden geen verboden of gevaarlijke stoffen gevonden.

De controle

Het doel van de controles is om er achter te komen of er gevaarlijke stoffen liggen opgeslagen in de bergingen onder de flat. Hiermee wordt beoogd een eventuele verstoring van de openbare orde te herstellen en om een leefbaar en veilige wijk na te streven.

Voor de bestrijding van criminaliteit zijn meldingen van inwoners en ondernemers erg belangrijk. Melden kan bij de politie via 0800-8840 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Ook kan men een melding doen bij de gemeente via de site www.Zaanstad.nl en het invullen van het meldingsformulier ‘ondermijning’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio