Coronabewijs nodig nu de maatregelen strenger zijn? De Bibliotheek helpt

Amsterdam – De afgelopen weken hebben al veel mensen hulp gekregen voor hun coronabewijs in de Bibliotheken in de regio Angstel, Vecht en Venen. Nu de coronamaatregelen weer strenger zijn geworden heeft u misschien ook een coronabewijs nodig. Omdat u een museum wil bezoeken, naar de sportschool gaat, uit eten gaat in een restaurant, of omdat u naar de film wilt?

Coronabewijs aanvragen of printen

Op de website van de Bibliotheek vindt u informatie hoe je een coronabewijs kunt maken in de CoronaCheck-app of hoe je een bewijs kunt printen. Kijk op: www.bibliotheekavv.nl/coronabewijs.

Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen helpt

Wilt u geholpen worden bij het installeren van de CoronaCheck-app? Of wilt u de QR-code printen en hebt u thuis geen computer of printer? Kom naar de Bibliotheek. Wij helpen graag bij het installeren van de app of het printen van uw bewijs.

Vergeet niet uw smartphone mee te nemen en de gegevens van uw DigiD of uw BSN-nummer. U kunt gewoon binnen lopen bij de Bibliotheek, u hoeft geen afspraak te maken en u hoeft geen lid te zijn. De hulp is gratis. Kijk voor de openingstijden op de website: www.bibliotheekavv.nl/openingstijden.

SeniorWeb helpt

Ook het SeniorWeb kan hulp bieden. Iedere maandag en woensdag tussen 14.00 en 15.00 uur is er een computerspreekuur. Ook hier kunt u gewoon binnen lopen, u hoeft geen afspraak te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img