13.6 C
De Bilt

Doe mee aan het onderzoek bereikbaarheid centrum Heemskerk!

HEEMSKERK – Komt u in het centrum van Heemskerk? Dan is de gemeente benieuwd naar uw ervaringen. Via een vragenlijst op de website www.heemskerk.nl/onderzoek zijn uw verbeteringen en suggesties van harte welkom. Het invullen van de online enquête kost ongeveer 10 minuten. De gemeente gebruikt de antwoorden voor het verbeteren van de bereikbaarheid en de toegankelijkheid van het centrum.

 

Hoe vaak komt u in het centrum, hoe makkelijk vindt u de weg en hoe toegankelijk is het centrum. Deze en andere vragen komen aan bod in het onderzoek naar het centrum van Heemskerk. Het maakt niet uit of u lopend, met de fiets of de auto naar het centrum komt. Het onderzoek is voor alle inwoners, bezoekers en ondernemers interessant. De gemeente is benieuwd naar uw ervaring en wil weten waar verbetering van bereikbaarheid en toegankelijkheid mogelijk is.

 

Deel uw ervaringen met de gemeente via www.heemskerk.nl/onderzoek en help om het centrum van Heemskerk (nog) beter bereikbaar en toegankelijk te maken. Het invullen van de vragenlijst kan tot 31 december 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio