21.2 C
De Bilt

Dorpshuis De Quakel krijgt wethouders op de koffie

De Kwakel – Woensdag 29 maart gingen wethouders Ferry Hoekstra en José de Robles langs bij het Kwakelse dorpshuis De Quakel . Ze werden met open armen ontvangen door voorzitter Aad Rekelhof en beheerder Rien van Egmond van het dorpshuis.

Dorpshuis De Quakel

De wethouders kregen een uitgebreid exposé van de activiteiten die plaatsvinden in De Quakel. Het dorpshuis biedt een plek voor het Kwakelse verenigingsleven. Ook biedt het een plek voor (kwetsbare) ouderen om elkaar te ontmoeten. Wethouder José de Robles: “Ongelooflijk, hoeveel activiteiten hier plaatsvinden. Dat komt de sociale cohesie echt ten goede. Ik kan hier met eigen ogen zien dat dit een zeer belangrijke plek is voor het dorp.”

Het gezelschap sprak ook over de blijvende effecten van corona, de gevolgen van de hoge energiekosten en de ideeën voor verbouwing van het dorpshuis. Wethouder Ferry Hoekstra: “Ik heb, net als mijn collega-wethouder, enorm veel waardering voor de inzet van de medewerkers en vrijwilligers van dorpshuis De Quakel. Ik kan alleen maar zeggen: Ga door met dit goede werk!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio