14.5 C
De Bilt

Feestelijke opening Odensehuis Heemskerk

HEEMSKERK – Op zaterdag 1 september is de feestelijke opening van het Odensehuis Heemskerk. Wethouder Krijn Rijke en coördinator Odensehuis Felice Chatlein openen gezamenlijk de locatie aan de Marquettelaan 2. Iedereen is welkom van 14.00 tot 16.00 uur. Mensen met (beginnende) dementie, mantelzorgers en hun familie en vrienden kunnen bij het Odensehuis terecht voor informatie, advies en ontmoeting. Mensen kunnen zonder indicatie van de gemeente binnenlopen. Er is geen eigen bijdrage verschuldigd.

Odensehuis Heemskerk

Het Odensehuis Heemskerk is een plek voor mensen met geheugenproblemen – en hun naasten (mantelzorgers) – om zo lang mogelijk mee te blijven doen in de maatschappij.

Odensehuis heeft drie locaties. In de Stut wordt één keer per week een inloop- en informatiemiddag georganiseerd. In Buurthuis de Schuilhoek wordt voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen op maandag en donderdag activiteiten aangeboden. Op de locatie van De Zorgspecialist aan de Marquettelaan kan men vijf dagen in de week terecht.

Feestelijke opening

Tijdens de feestelijke opening kunt u kennis komen maken met de mogelijkheden die het Odensehuis biedt. U krijgt een indruk van de sfeer, de mogelijke activiteiten waaronder de beweegruimte en u kunt kennismaken met de medewerkers. Voor muziek wordt gezorgd door André Uitgeest.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio