15.1 C
De Bilt

Fotowedstrijd ‘175 jaar Grondwet’ voor verjarende gemeente Uithoorn

Uithoorn – Alle inwoners van de gemeente Uithoorn worden daarom uitgenodigd om mee te doen aan een fotowedstrijd. Op 10 februari 1820 werden de gemeente Thamen en de gemeente Uithoorn, waaronder de dorpen De Kwakel en Uithoorn, samengevoegd tot de huidige gemeente Uithoorn. Historisch gezien viert “de gemeente Uithoorn” daarom dus haar haar 203e verjaardag. Dat wil de gemeente niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De wedstrijd is hier een belangrijk onderdeel van.

Fotowedstrijd

De fotowedstrijd rond het gemeentejubileum heeft als thema: ‘175 jaar Grondwet’. Een speciale jury beoordeelt de foto’s; hun keuze van 10 foto’s komt in het gemeentehuis te hangen. Tot 8 februari kunt u deelnemen aan de wedstrijd. De prijswinnaars krijgen zelf bericht en worden uitgenodigd om op 15 februari aanwezig te zijn op het gemeentehuis voor de prijsuitreiking. Alle informatie om mee te kunnen doen vindt u op www.uithoorn.nl/fotowedstrijd.

Uithoorn 200 jaar

In oktober 2019 is een feestelijke start gemaakt om Uithoorn 200 jaar te vieren. Tot eind februari 2020 zijn heel wat evenementen onder die vlag georganiseerd. Helaas zorgde de coronapandemie ervoor dat het feestjaar er anders uit ging zien. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en de gedachte van Uithoorn 200 jaar leeft gelukkig nog steeds, namelijk saamhorigheid. De gemeente hoopt dat deze fotowedstrijd daar ook aan bijdraagt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio