11.9 C
De Bilt
donderdag, 23 maart 2023

Geen treinen maar bussen naar zonnig Zandvoort aan Zee

Zandvoort – Zaterdag 13 oktober belooft de mooiste, lekkerste, warmste nazomerdag van het jaar te worden. Mocht je met de trein naar Zandvoort aan Zee willen houdt dan rekening met extra reistijd. In verband met werkzaamheden rijden er bussen in plaats van treinen. Dat geldt ook voor het traject Haarlem – Leiden Centraal. Check de Reisplanner vóór vertrek.

Wat gaan we doen?

Tussen Haarlem en Zandvoort aan Zee legt ProRail onder meer een nieuw schouwpad aan bij natuurbrug Duinpoort. Het schouwpad is nodig om het spoor te kunnen controleren. Tussen Haarlem en Leiden Centraal vernieuwen we de dwarsliggers op een spoorbrug en saneren we twee wissels. Ook vervangen we balken waar de bovenleiding aan is bevestigd.

Geen treinen maar bussen op zaterdag 13 en zondag 14 oktober

De werkzaamheden hebben gevolgen voor het treinverkeer Haarlem – Leiden Centraal/Zandvoort aan Zee. Reis tussen Amsterdam Centraal en Leiden Centraal via Schiphol Airport. Er rijden bussen tussen Haarlem en Leiden Centraal en Haarlem en Zandvoort aan Zee. De extra reistijd bedraagt een kwartier tot een half uur. Reisplanner vóór vertrek.

 

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio