13.5 C
De Bilt

Gemeente Stichtse Vecht vervolgt proef Brugstraat

Stichtse Vecht – Afgelopen vrijdag is gemeente Stichtse Vecht gestart met de tweede fase van de proef met het versmallen van de Brugstraat. Hierbij is de versmalling uitgevoerd met paaltjes aan weerszijden van de Vechtbrug. Gisteren bleek dat de paaltjes aan de zijde van het Zandpad zijn ontvreemd. Dinsdag 28 augustus worden deze teruggeplaatst, waarmee de proef vervolgd wordt.

Wethouder Jeroen Willem Klomps: “ Ik vind het volstrekt onacceptabel dat mensen aan andermans spullen zitten, die ook nog eens uit gemeenschapsgeld worden betaald. Gemeente Stichtse Vecht heeft uiteraard aangifte van diefstal gedaan. De politie bestudeert momenteel de camerabeelden. Morgenochtend worden er opnieuw paaltjes geplaatst, zodat we de proef weer kunnen vervolgen.”

Eind juli is gemeente Stichtse Vecht een proef gestart met het versmallen van de Brugstraat in Breukelen. De proef heeft tot doel om zwaar (landbouw)verkeer uit het centrum te weren

Vervolg

Deze opstelling met paaltjes blijft tot begin oktober staan. De resultaten van de proef worden uiterlijk medio oktober tijdens een bijeenkomst met bewoners en belanghebbenden gedeeld. Hun inbreng wordt meegenomen in de definitieve besluitvorming.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio