Gemeenteraadsverkiezingen Uitgeest 2018. Laat uw stem spreken!

Uitgeest – Volgende week woensdag 21 maart heeft u weer de kans om uw stem uit te brengen voor de gemeenteraad van Uitgeest. Met de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart wordt de nieuwe gemeenteraad van Uitgeest voor vier jaar gekozen. Met uw stem kunt u bepalen hoe de samenstelling van de nieuwe gemeenteraad gaat worden.

Waar kan je stemmen?

Daarom doe ik een krachtig beroep op u! Hebt u een stempas voor de komende raadsverkiezingen? Kom dan op 21 maart naar een van onze acht stembureaus. Het kost u maar één momentje, ergens tussen 07.30 uur ’s morgens en 21.00 uur ’s avonds. En zelfs op het NS-station kunt u uw stem uitbrengen tussen 06.00 ’s ochtends en 20.00 uur ’s avonds.

Gemeenteraadsverkiezingen Uitgeest

De gemeenteraadsverkiezingen gaan echt ergens over sinds de overheid steeds meer taken op het bordje van de gemeente legt. De rol van de gemeentepolitiek is belangrijker geworden en dat vraagt om een sterk en goed georganiseerd gemeentebestuur en betrokken inwoners, ondernemers en organisaties. Laat uw stem spreken en maak met uw keuze op woensdag 21 maart duidelijk aan wie u deze toevertrouwt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img