10.8 C
De Bilt

Gratis energiescan voor ondernemers in Zandvoort

Wilt u als ondernemer graag besparen op uw energieverbruik, maar weet u niet zo goed hoe? Gemeente Zandvoort biedt een gratis energiescan aan. Een adviseur van de Klimaatroute komt dan langs bij uw bedrijf om te bepalen waar de kansen liggen om energie én geld te besparen.

Meer dan 60 Zandvoortse ondernemers hebben inmiddels al gebruikgemaakt van een gratis energiescan. Na het uitvoeren van de plannen konden deze bedrijven gemiddeld 30% aan energie besparen.

Werkwijze energiescan

Voor het uitvoeren van de energiescan komt de adviseur van de Klimaatroute twee keer bij u langs. Bij het eerste bezoek neemt de adviseur de huidige situatie op. Na twee weken komt de adviseur terug om het besparingsadvies met u te bespreken. De adviseur begeleidt u hierna een jaar lang zonder verdere kosten. Het gaat dan om het uitvoeren van besparingsmaatregelen, advies over duurzame investeringen, het aanvragen en beoordelen van offertes en de fiscale mogelijkheden en subsidies.

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met beleidsadviseur Robert Atkins via 023 – 511 3774 of ratkins@haarlem.nl. Meteen een afspraak maken met Klimaatroute kan via 020 ‐ 700 94 38 of aanmelden@klimaatroute.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio