9.8 C
De Bilt

Gratis proefles sporten met de sportstrippenkaart

Weesp – Voor Weesper basisschoolleerlingen uit groep 5 tot en met groep 8 begint het nieuwe jaar met een sportieve uitdaging. Op alle basisscholen komt de buurtsportcoach op bezoek om de sportstrippenkaart uit te delen. Met deze sportstrippenkaart kunnen kinderen bij vijftien sportverenigingen een gratis proefles volgen.

Proefles volgen

Op de strippenkaart staan de contactgegevens van de verenigingen. Kinderen of hun ouders kunnen zo een afspraak maken voor een probeerles. Ze ontvangen voor elke proefles een stempel en bij vijf stempels mogen kinderen een cadeautje ophalen bij de Rabobank (tot 1 juli 2019).

Wethouder reikt 1e sportstrippenkaart uit

Wethouder Astrid Heijstee-Bolt reikte vanmorgen op de eerste sportstrippenkaart uit op de Van der Muelen-Vastwijkschool. Ze vindt de sportstrippenkaart een mooi voorbeeld van een initiatief waardoor kinderen in Weesp met nieuwe sporten kunnen kennismaken. “Met de
sportstrippenkaart kunnen kinderen veel (onbekende) sporten proberen. Ideaal om te ervaren welke sport de kinderen leuk vinden en welke sport bij hen past.” aldus de wethouder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio