5.7 C
De Bilt

Groen Thuis biedt gratis ondersteuning aan warmtepioniers

Groen Thuis biedt gratis ondersteuning Bent u van plan uw woning op korte termijn aardgasvrij te maken? Bereidt u zich hier serieus op voor, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Omgevingsdienst IJmond biedt u gratis advies en ondersteuning in het aardgasvrij maken van uw woning. Inmiddels stijgen de energieprijzen flink. Steeds meer mensen zijn daarom op zoek naar informatie en mogelijkheden om aardgasvrij te wonen en te leven.

Groen Thuis

Dit is misschien nog een kleine groep. Maar juist aan die groep bieden Omgevingsdienst IJmond, Duurzaam Bouwloket en de Huizendokter gratis advies en ondersteuning. Twintig bewoners in de IJmond maken kans op een plek in het project Groen Thuis. Zij worden ondersteund door onafhankelijke adviseurs van Duurzaam Bouwloket en de Huizendokter. Samen met u gaan we duurzamer wonen.

Bent u wie wij zoeken?

U denkt al langer aan verduurzamen, vandaar ook dat u al kleine en misschien grotere stappen heeft genomen. U bereidt zich serieus voor op een verbouwing of denkt er al een tijd over na. Er is zo veel informatie en keuze als het gaat om maatregelen om te verduurzamen. Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Het gaat om uw eigen woning.

Wilt u aan de slag? Meld u dan nu aan.

Voelt u zich aangesproken en wilt u aan de slag? Meld u dan nu aan via www.duurzaambouwloket.nl/groenthuis. Hier vult u uw gegevens in. Daarna ontvangt u van Duurzaam Bouwloket een vragenlijst over uw woning en uw gewenste (woon)situatie. U kunt zich aanmelden tot 15 december. In de week van 20 december hoort u of u bent geselecteerd voor het project Groen Thuis. Er zijn slechts twintig plaatsen in dit pilotproject.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio