21.7 C
De Bilt

Hennie en Frits toch in het zonnetje gezet voor 60-jarig huwelijk

Purmerend – Op 30 juli zou het 60-jarige huwelijk van Hennie (85) en Frits (88) de Groot, feestelijk gevierd gaan worden met een weekendje uit. Helaas gooide ook hier het coronavirus roet in het eten. Geen weekendje met hun kind en kleinkinderen, geen burgemeester en geen foto in de krant. Daar moest iets aan gebeuren.

Hennie en Frits verrast

Om de tegenvallende gebeurtenissen om te draaien in iets positiefs, hadden hun kind en kleinkinderen een verrassing voor hen georganiseerd. Met een prachtig spandoek op de galerij, zodat iedereen kon zien dat ze iets te vieren hadden. En met toestemming van de gemeente en de woningcorporatie stond er tussen 16:00 – 16:30 uur een zanger die hen toezong op de galerij. Hij had een hele lijst gemaakt met oude Amsterdamse nummers en Hennie en Frits wisten bijna alle liedjes uit volle borst mee te zingen. Hierdoor herleefde zij de afgelopen 60 jaar, wat heel bijzonder voor hen was.

Onvergetelijke dag

Na alle vrolijke noten te hebben meegezongen, werden zij tot slot ook nog meegenomen naar het terras van Van der Valk in Volendam. Alles op 1,5 meter uiteraard. Het restaurant was van tevoren gebeld en er moest wel wat geregeld worden, maar het is uiteindelijk allemaal gelukt. Hennie en Frits gaven aan dat het een onvergetelijke dag was die ze nooit meer zullen vergeten. Ze stonden met tranen in hun ogen en dat is uiteindelijk waar het hun familie om te doen was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio