16.4 C
De Bilt

informatieavond Bestemmingsplannen Green parken Royal FloraHolland

Amstelveen – Op maandag 26 maart 2018 houdt de gemeente een inloop/informatieavond over de ontwerp bestemmingsplannen ‘Green Park Aalsmeer, deelgebied 6’ en ‘Royal FloraHolland Centrum, Oost en OLV’. Van 23 maart tot en met 3 mei liggen deze ter inzage. De plannen hebben betrekking op zowel deelgebied 6 van Green Park Aalsmeer als de bedrijventerreinen van de bloemenveiling.

 

Het gebied van deze plannen bevindt zich tussen de Middenweg, N201, Legmeerdijk, Zwarteweg en de Molenvlietweg. Een belangrijk deel heeft betrekking op de bestaande veilingterreinen op locatie Centrum van de Royal FloraHolland. Nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen zijn met name voorzien voor deelgebied 6 en locatie Oost van de bloemenveiling. Ze passen binnen de kaders van de structuurvisie “Green Park Aalsmeer, inclusief Royal FloraHolland”, zoals de raad deze vaststelde in 2016.

 

De toekomstige Ongestoorde Logistieke Verbinding (OLV) Greenport is ook onderdeel van het gebied. Dit is een vrije en snelle transportroute aan de achterzijde van de bloemenveiling die aansluit op de Middenweg. De transportroute is nodig om de bedrijfsgronden van locatie Oost verder tot ontwikkeling te kunnen brengen.

 

U bent tussen 19.30-21.00 uur van harte welkom in het gemeentehuis om vragen te stellen en in gesprek te gaan met bestuurders en medewerkers van de gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio