14.7 C
De Bilt

Informatieavond woningbouw Meetlocatie in de gemeente Uitgeest

Na de informatieavond in juli 2023 zijn de plannen voor woningbouw op de locatie van sportzaal De Meet in Uitgeest verder uitgewerkt. Graag delen wij deze plannen met belangstellenden tijdens een informatiebijeenkomst op woensdag 17 april om 19.15 uur in de raadzaal van het gemeentehuis van Uitgeest. De inloop is vanaf 19.00 uur en de avond duurt tot uiterlijk 20.45 uur.

Programma informatieavond

Tijdens deze bijeenkomst presenteert Leendert Steijger van M3 Architecten het ontwerp voor de woningbouw van 19.15 tot 20.00 uur. Daarbij is er ook gelegenheid om vragen te stellen. In het tweede deel van het programma worden de ontwerptekeningen gepresenteerd in de hal van het gemeentehuis. De architect, wethouder Jan Schouten en leden van het projectteam zijn dan aanwezig om in gesprek te gaan met inwoners en vragen te beantwoorden. Verder is er een reactieformulier beschikbaar om opmerkingen achter te laten en/of vragen te stellen die nog niet zijn beantwoord.

Planning en vervolg

Na de bijeenkomst, vanaf 18 april, is het ontwerp te zien op de website www.uitgeest.nl/centrumplannen onder het kopje ‘Meetlocatie’.

De sloop van sportzaal De Meet is gepland in januari/februari 2025, waarna de bouw start in het tweede kwartaal van 2025. Als alles volgens planning verloopt, wordt het nieuwe appartementencomplex uiterlijk in het vierde kwartaal van 2026 opgeleverd.

Aanmelden

Aanmelden voor deze informatieavond kan via centrumplan@uitgeest.nl., graag met vermelding van het aantal personen dat komt. Wie nu al vragen heeft, kan deze ook stellen via dit mailadres.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio